KitKat Kjeks Mini-sjokolade

KitKat kjeks-sjokoladen er et perfekt mellom-måltid i hektiske arbeisdager eller og tilby ved kundebesøk ,med den perfekte crisp kjeksen i tillegg til sjokolade som gir energi dersom hovedmåltidet må utsettes. Sjokoladen  ble landsert i 1937 og produsert i London . Sjokoladen ble også under 2 verdenskrig et verdigfult mellom-måltid i den vanskelige tiden . KitKat er nå en av verdens mest solgte kjeks sjokolader. 


 Lion Mini-Sjokolade

Et enkelt mellom måltid med mini-sjokolade ved hektisk arbeisdag og en grei og enkel tilbud ved et kundebesøk , Lion blir produsert i Sveits og har en melkesjokolade med karamell og puffa ris . Lion hadde tidligere navnet Big Cat i Norge . 

 After Eight mint pralines

Den perfekte konfekten med kombinasjon av den lukseriøse mint fondant laget av 100% naturlig peppermynte olje , omhylles i rik mørk sjokolade . Fri for kunstige smaker , farger og konserveringsmidler. After Eight med den populaære mint-sjokolade smaken . Etablert 1962.


 Chocolate cookies

kjeks kaker med sjokolade smak , god og enkel måte og ha noe til kaffen . Chocolate cookies har i tillegg til kjeks med smak av sjokolade også biter med deilig sjokolade som gir den optimal på smak.

Metall boks med 400 gram innhold