Edmunds'1868  

Vår Kaffe Denne kaffen er en eksklusiv kaffe av dem beste kaffebønnene med 100% arabica som vi har utviklet i samarbeid med profesjonelle Italienske blendere , dette for og skreddersy et sortement der vi mener den gir den perfekte smak som passer for det Norske markedet , som ønsker både tradisjon norsk og den Italenske smaken fra dem beste arabica kaffebønnene . Alt dette uten at det blir for dyr kaffe for sluttkunden.

100% Arabica kaffe Vår eksklusive kaffe er laget av nøye utvalgte og kontrollerte kaffebønner fra b.l.a. Ethiopia Sidamo , Colombia ,Costa Rica, Guatemala, Brasil, Honduras , Salvador . Kaffentypene er satt sammen med et utvalg av forskjellige arabicabønner og kommet frem til rette brenningsgrad for den optimale smaken som vi er ute etter.

HACCP sertifisert produksjon som gir en trygghet for forbruker som sikrer at denne kaffen følger hygienisk og trygg produksjon.

Edmunds Coffee roasted and packed by C.C.I.A.A. 161783 Roma                      

Vår Historie Edmund L.I.C Født i København i 1868 og oppvokst der sammen sin franske familie og med slekt lengre sør i europa tok han med seg b.l.a. sin kaffe og mat tradisjon fra sør europa med til Norge rundt 1900 tallet da han etablerte seg i Drøbak / Oslo. Denne kaffen produseres for og hedre Edmund og dem som bidro med sine mat og kaffe vaner fra sør europa til at også vanlige arbeidere i Norge fikk øynene opp for kaffen og hvordan dem produserte og serverte kaffe i sør europa . Dette gjorde at kaffen ble en mer vanlig drikk for dem fleste spesielt i byene , tidligere var det kun overklassen i Norge som hadde tilgang og råd til denne drikken .  For og gjøre kaffen mest mulig indentisk brenner vi vår kaffe i Italia med dem beste arabica kaffen fra verden over og på den tradisjonelle måten.

 


SE ALLE VÅRE KAFFETYPER