VI HAR VALGT ET KAFFENSORTEMENT FRA 4 PRODUSENTER MED BESTE SMAK , VARIASJON OG KVALITET  
Arvid Nordquist Kaffebrenneri etablert 1884 i Stockholm, kvalitet med den beste arabica , klimakompensert og bærekraftig sertifisert .
Bravi Caffe fra Roma Italia med produksjon på den tradisjonelle måten siden 1952 , kun 30% av produksjonen går til eksport og vi er blandt dem heldig å kunne tilby denne arabica kaffen . 
Zoegas kaffebrenneri etablert i 1881 av brasilianske Carlos Zoega som var en kjøpmann i Karlskrona . Zoega er nå ledende innen produksjon og salg av mørkbrent kaffe . Zoegas har variasjon av økologisk og bærekraftig sertifiset kaffe.
Edmunds'1868 vår kaffe som vi har utviklet i samarbeid med profesjonelle Italienske blendere for og skreddersy et sortement det vi mener er den perfekte smak som passer for det Norske markedet som ønsker både tradisjon norsk og den Italenske smaken fra dem beste arabica kaffebønnene .
Kaffe med forskjellig sertifisering: Fairtrade - UTZ - Krav - 100% Co2 Compensering - HACCP - 100% arabica
Kvalitet kaffe snitt kopp-pris ca 1,38,- pr kopp for den beste kaffen                                                          Etter manger års kompetanse og sammarbeid med våre produsenter har vi i mange år vunnet tillit fra eksisterende og nye kunder når det gjelder variasjon , den gode kaffen og vår gode service oppfølging .


Zoegas Dark Zenith Professional Bønner

Mørkbrent kaffe som i stor grad består av høytvoksende , vasket kaffe fra de solfyldte fjellsidene i mellom-Amerika . Blandingen balanseres med perle-bønner fra Brasil , og kaffe fra Øst-Afrika som tilfører fyldighet . Den gir en oppfriskende kaffe med rund smak med sødme og noe syrlighet.

Pk. størrelse : 750 gram
Form: hele bønner
Brenningsgrad : mørk
Popukæritet skala 1-5 : 5

Last ned brosjyreAN Dark Mountain kaffebønner

Mørkbrent som gir en intens aroma balansert bitterhet og lett syrlighet med lang ettersmak.

Kvalitetsklasse : arabica fra Brazil Sul de Minas & Cerrado , Colombia Excelso og Central America Stricly High Grown.
Sertifisert : Co2 compensert
Pk størrelse : 1 kg / kartong 6 kg
Form: hele bønner
Brenningsgrad: mørk
Populæritet 1-5 skala: 4

Last ned brosjyreEdmunds'1868 Taste of Harvest Profesjonell

Elegant medium mørk eksklusiv profesjonell kaffe med noe syrlig/fruktig ettersmak , aroma med lang ettersmak og en balansert smak. kaffen innholder arabica bønner fra Brasil ,Honduras , Colombia ,Salvador, Guatemala. 

Sertifisert: HACCP 
Pk størrelse : Nå 1000 gram poser 
Form: helebønner
Brenningsgrad : Medium mørk
Populæritet skala 1 - 5 : 4,5 Edmunds'1868 High Mountain Profesjonell

Elegant mørkbrent eksklusiv profesjonell kaffe med lite syrlighet men med sterk karakter , aroma med lang ettersmak og en balansert smak. kaffen innholder arabica bønner fra Ethiopia Sidamo , Colombia ,Costa Rica, Guatemala. 

Sertifisert: HACCP 
Pk størrelse : Na 1000gram 
Form: helebønner
Brenningsgrad :  Mørk
Populæritet skala 1 - 5 :  5 Bravi Arabica Bønner ITALY    

Bravi Arabica er en eksklusiv mørk kaffe som har en unik smak med anelse fruktig men med lite syre og en fyldig ettersmak , passer perfekt som kaffe , cappuccino men også som en deilig espresso .

Kaviltestklasse : Produsert av Bravi Caffe i Roma Italia siden 1952 . 100% arabica fra Brasil, Colombia ; Honduras , Salvador og Guatemala.
PASSER PERFEKT SOM KAFFE OG SOM ESPRESSO
Sertifisert: HACCP                                                                 Pk størrelse: 1000 gram
Form : hele bønner
Brenningsgrad: mørk
Populæritet 1-5 skala: 5  

Last ned brosjyreZoegas Maron Professional Bønner

En fasinerende og populær kaffe fra Ethiopia og Øst-Afrika som gir en touch av krydder , forsiktig brent med bønner fra  Sør og Mellom-Amerika skapes det en fyldig kaffe med en anelse sitrus og bergamott for den oppmerksomme kaffe nyteren.
 
Pk størrelse: 750g / kartong 6kg
Form : hele bønner 
Brenningsgrad : litt over middels brent.
Populeritets skala 1-5  : 4

Last ned brosjyreZoegas Cultivo Professional Bønner

Dobbelsertifisert kaffe med fairtrade og økologiske mørkbrente bønner . Vaskede høytvoksene bønner fra Etiopia sammen med bønner fra Mellom-Amerika gir en frisk kaffe med velbalansert fyldighet .En anelse med ettersmak av bær og nøtter.
Sertifisert : Fairtrade og Økologisk
Pk størrelse: 750 gram
Form: hele bønner
Brenningsgrad : Mørk
Populæritet 1-5 skala : 4,5

Last ned brosjyrePODS kaffe                         

40-50% Billigere enn kapsler .Våre pods inneholder 7 gram kaffe fra dem beste kaffebønnene produsert i Italia , denne kaffen brukes også av baristar verden over men da i bønne form.

Vi har noen kaffetyper og Te tilpasset maskinene og i tillegg kan det steames melk for den perfekte cappuccino eller latte' 

Miljø er viktig for oss som er forhandler av kaffe , derfor velger vi miljøvennlige Pods i stede for kapsler som gir mye avfall , vi har ikke ønsket og bli med på kapsel trenden pga. lite miljøvennlig og at det er dyrt. det beste alternativet falt på Pods som inneholder kaffe og papirfilter. Zoegas Esteem Professional trakterkaffe

En medium brent trakter kaffe fra Zoegas , kaffen er en blanding fra Colombia og Brasil som ballanserer kaffens karakter, friske toner frukter og anelse nøtteaktig ettersmak . Den middels brenningen gir friske toner.

Pk Størrelse : 80 gram / kartong 60 X 80 gram
Form: kvernet trakterkaffe
Brenningsgrad : medium mørk
Popularitet 1-5 skala : 5

Last ned brosjyre4118 Fullroast Field Trakterkaffe

Dette er en meget populær trakter kaffe som våre kunder setter pris på , porsjonposer gjør at det er enkelt og trakte samme gode kaffe hver eneste gang . Smaken er fyldig og en behagelig lav syrlighet og med en tydelig sødme. Kvalitetsarabica: fra Brasil og Guatemala . 

Sertifisert : Co2 compensert                                                      Pk størrelse : 90 gram / kartong 60 X 90gram
Form: kvernert trakterkaffe
Brenningsgrad : Mørk
Populæritet 1-5 skala : 5 på topp

Last ned brosjyre Nescafe' Mokambo Tradicion Instant

En mørkbrent kaffe som fungerer utmerket både som kopp svart kaffe og som kaffe til en cappuccino eller latte' . hint av nøtteaktig sødme. Perfekt for kaffeautomat med forskjellige kaffedrikker.


Sertifisert:Reinforest Alliance                                                      Pk. størrelse: 500 gram
Form: pulverkaffe
Brenningsgrad: Mørk

Last ned brosjyre