Hvorfor bruke oss ?  

Vi er en bedrift med personale som yter god service og har flere års erfaring innen bransjen. Konseptet er at du kan velge og bruke minst mulig av din tid til driften av kaffeutstyret.

Dette sikrer vi ved:

  • Høy fokus på kvalitet derfor brukes produsenter med lang erfaring innen bransjen og fokus med og ha høy kvalitet på utstyr og kaffe.
  • HMS sertifisert
  • Miljø-riktig kaffe uten at det blir dyrt. Vi har miljø sertifiserte kaffetyper , i tillegg har vi stadig økning av brenning og pakking av vår kaffe i Italia som gjør kaffen mer miljøvennlig , dette ved at kaffen er betydelig lettere i vekt etter at den er brent enn kaffen som fraktes rå og brennes i norge og skandinavia , som da betyr mindre utslipp ved frakt til Norge. Også et viktig tiltak som vi gjorde fra starten av var og samkjøre vareleveranse med vedlikeholdservicen for og halvere antall kundebesøk. Vi tilbyr også mørk kaffe som gjør at det trengs ofte mindre mengde pr. kopp , 
  • Leverer kvalitet til konkurransedyktige priser.
  • Gunstige serviceavtaler ( innen 24 timer akuttservice ) Premium avtale med driftsgaranti.
  • Gunstig leieavtale.
  • Effektiv kostnadstyring: Vi holder prisene nede ved å unngå merkostnader .Feks. levere kaffe/produkter sammen med servicebesøk intervallene og kunden spares da for fraktkostnader . Vi legger opp til effektive kjøreruter som gjør det godt for miljøet og for økonomien.I tillegg yter vi telefon support der vi løser 3 av 5 feil , dette gjør at kaffeutstyret kommer raskt i drift og kunden spares for unødig frustrasjon , spares for merkostnader ved mindre antall service besøk som gjør det også  bedre for miljøet og økonomien.  

Les mer om hvorfor bruke vår kaffe , info på vår kaffe side.

Les mer om hvorfor bruke våre kaffemaskiner . info på vår side med kaffemaskiner.

Les mer om hvorfor bruke våres HOREKA utstyr . Info under HOREKA.

Les mer om hvorfor velge en av våre serviceavtaler , info under serviceavtaler.

RABATTER OG GARANTI MED FRI SERVICEREPARASJONER ?
Vi har gode tilbud med reduserte priser på vårt agentur Carimali og Macco maskiner , og med garanti 50 000 koppers bruk der vi dekker alle feil som oppstår . Også tilbys det ekstra storkunde rabatter der det er behov for flere kaffemaskiner og har flere enn 60 daglig ansatte , ta kontakt om tilbud .

FORRETNINGOMRÅDE:

På jobben.
For oss er det selvsagt at kaffe på jobb skal smake like godt som på restaurant og bedre enn dem fleste cafe'r og kantiner, vi dekker alle typer behov fra den lille bedriften til dem store.
HOREKA
Vi kan også levere utstyr tilpasset denne bransje som trenger utstyr med meget høy kapasitet, og med den samme gode kaffen.Vi gir også driftgaranti ved vår Premium service avtale. Vi gir gode rabatter på utstyr ved total leveranse fra oss med Bravi espresso og Edmunds 1868 kaffe.
Rett Hjem Nettside ikke oppe pga under oppgradering
Etter flere forespørsler fra ansatte hos våre bedriftskunder om og få kjøpt den gode kaffen privat ble vi nødt til og opprette nettbutikken kaffenett24.no der kan det kjøpes et godt utvalg av vår kaffe, tilbehør og gode proffesjonelle kaffetraktere og Expobar espressomaskiner for bruk i hjemmet .
Geografisk
Vi dekker hele Norge men har hovedbase i Oslo , tilgang på servicepersonell i store deler i landet som stepper inn ved behov.

VI DEKKER NÅ HELE NORGE                   

Ta gjerne kontakt angående kaffemaskin til deres område.

----------------------------------------------------------------------------------------

SERTIFISERINGER


---------------------------------------------------------------------------------------------
Nettbutikk kun til husholdning :

TIL FORNYELSE
Vår nettbutikk for salg til husholdning.
obs. andre priser til bedrifter.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Noen av våre produsenter:Produsent av kaffemaskinerProdusent av kaffemaskinerProdusent av kaffemaskiner og HOREKA utstyrProdusent av kaffemaskinerProdusent av kaffemaskiner
Produsent av kaffeProdusent av kaffeProdusent av kaffe

Har du spørsmål?

Ring oss på 93280081 eller send inn skjemaet under: