Nytt Fra Autodrikk ' Hvorfor pods og ikke kapsler ?
Miljø er viktig for oss som er forhandler av kaffe , etter mye frem og tilbake med vurdering om vi også skal bli med på kapsel trenden ble valget enkelt ved tanke på miljø og pris. Valget ble miljøvennlige Pods som gir kun avfall som er bra for miljøet i forhold til forsøpling av dyre kapsler. Vi har tidligere ikke ønsket og bli med på kapsel trenden pga. lite miljøvennlig og at det er dyrt. det beste alternativet falt på Pods som inneholder kaffe og papirfilter. 

40-50% Billigere enn nespresso kapsler .Våre pods inneholder 7 gram kaffe fra dem beste kaffebønnene produsert i Italia , denne kaffen brukes også av baristar verden over men da i bønne form. KOPP PRIS KAFFE FRA 1,95,-

AURA BAR TWIN

Dette Pods maskinen der det er behov for god kapasitet , her er det to serveringsstasjoner som kan betjenes hver for seg , i tillegg har den steam uttak så det er mulig og steame manuelt melk til en deilig cappuccino eller en latte' LEIE TILBUD FRA 149,- PR MND.           (Gjelder kun ved kaffeavtale)

AURA BAR TWIN

Reduser 50% i prisen med pods  i forhold til kapsler priser.

SARA CLASSIC

Den lineære og minimalistisk Italiensk design passer den inn dem fleste steder , liten og enkel i bruk , god bryggtid for og lage perfekt espresso/kaffe , med 3 liter vannbeholder .Produsert i Italia . TILBUD VED KJØP KUN 2989,- (Ved  Kaffeavtale) alle priser eks. mva.

SARA MED STEAM

Vi tilbyr også SARA med Steam som gjør det enkelt og steame melk manuelt for en deilig cappuccino og latte'              TILBUD VED KJØP KUN 3599,-   (Ved Kaffeavtale)