Renseutstyr                    Rengjøring gir bedre resultat i smak       

God kaffe og driftsikkerhet kommer ved jevnlig rens og utgjøre en forskjell. Hvorfor rengjøre ? Dersom rengjøring ikke blir utført etter anbefalt intervall feks. bryggsystemet på en kaffemaskin kan du oppnå større sliteskader enn normalt som kan føre til driftstans i lengden , i tillegg kan kaffesmaken endre seg til mer besk smak , eller at også sjokolade pulver tetter seg . Dette kan du unngå med raskt og utføre rens da dem fleste maskiner i dag har ett enkelt automatisk rensesystem , er du usikker kan du ta kontakt ved opplæring for rens om du er kunde av oss.

Cq bryggrens 3pk

Bryggrens 3 poser med pulver for rengjøring av bryggsylinder til ferskbrygg kaffemaskiner.

 001001 Kvernrens

Enkel måte og få renset kaffekvern på , dette er et middel som ser ut som kaffebønner i fassong som du tar en spiseskje av i tom bønnebeholder , middelet blir kvernet og gjør at skitt og fett fester seg i middelet og går ut i grutbeholder .gjør dette flere ganger for et bra resultat.

1/2 til 1 spiseskje.600133 CM Rensetabletter 120pk

Stor pk med 120 rensetabletter til Carimali / Macco maskiner , kan også brukes til andre helautomatiske espressomaskiner.

Stor pk lønner seg. 

600136 CM melkrens 1 liter

Rens beregnet for rengjøring av kaffemaskiner med fersk melk , dette middelet fjerner rester av melk som andre såpemidler ikke klarer , bruk av fersk melk må utstyret renses daglig.  

Trakter rens

For avkalkning og rengjøring av traktesystemer

250 ml

 104162 CQ Rengøring

Rengjøring i pulverform som blandes i vann for regjøring av termoser/kaffekanner eller for manuell espressomaskin for rengjøring av grupper.

 Aquarens for rengjøring / desinfisering

Dette er en spray som brukes for desinfisering rundt der koppen plasseres og vann kommer ut.