Vannkjølere

I Norge kan vi drikke vann rett fra springen, men det er ikke alle steder at vannet er like godt eller har en kjølende temperatur, eller at det tar bortkastet tid og hente et glass vann enn og ha det tilgjengelig ved arbeidsplassen. Vi kan levere det utstyret dere trenger for friskt, renset, kjølig vann med og uten kullsyre. Det er like genialt som det er enkelt, godt drikke på arbeidsplassen gir fornøyde og opplagte ansatte som igjen gir mer effektivt arbeide.


Serveringstasjon med renset kaldtvann og plass til kaffemaskin TITAN 1000

Serveringstasjon , hygienisk og solid underskap i nøytral rustfritt stål som passer inn dem fleste steder , med eller uten innebygget kaldtvannsystem og med eller uten kullsyre der det kan fylles i flaske eller glass. Smart løsning med lang levetid der det kan plasseres dem fleste typer kaffemaskiner .  

Mål:
Bred . 100 høyde 90 dybde 65 cm

Last ned brosjyreAqua 2 Rimelig og enkel

Aqua 2 er enkel og rimelig på pris men også med en stilig design , teknologi med maximal hygiene . Aqua 2 har diodelys, der indikerer kjølerens status. Den har en rengøringsvenlig drypbakke, som leveres med eller uten avløp. Aqua 2 leveres i koksgrå, hvit eller sort. Kan leveres som gulv eller bord versjon

Kapasitet: 20 liter kaldt vann pr. time

Last ned brosjyreAqua3 Vannkjøler / bord - gulv modell

Aqua3 fin design og med koppholder , slukker tørsten med eller uten kullsyre , ved frittstående maskin plasseres kullsyre og vannfilter i underskap .god plasseringhøyde for kopp og flaske.


Dagkapasitet: 25 liter pr time
Mål på maskin: bxdxh 32x33x105mm/ bordmodell 32x33x48mm 
Tilbehør: vannfilter, kullsyre , aroma smaktilsettning , rensemiddel

Last ned brosjyreAqua4 Vannkjøler / bord - gulv modell

Aqua4 med enkel betjening av renset kaldt vann med eller uten kullsyre , her har du stor plass for påfyll av flasker . ved frittstående maskin er det også med koppholder og i underskap er det plass til vannfilter og kullsyre. 

 
Dagkapasitet: 25 liter pr time
Mål på maskin:hxbxd1330x320x435mm /bordmodell 415x320x435
Tilbehør: vannfilter , kullsyre , aroma smaktilsettning , rensmiddel.

Last ned brosjyreNYHET  Piccolo Fusion

Kullsyret og kaldt vann , fyll glass eller karaffel . Kjøle enhet monteres under benk hvor også kullsyre flaske og vannfilter plasseres.

Last ned brosjyreAqua5 Frittstående vannkjøler

Dette er en frittstående vannkjøler med stilig design som kan plasseres dem fleste steder , den har to koppholdere , har avløp til kanne i skapet som kan monteres med alarm ved full kanne. Denne kan leveres med kaldt vann eller kaldt og kullsyret vann. 

 

Kapasitet:
Dagkapasitet: 20 liter pr time
Mål på maskin: bxdxh 520x410x1300 mm
Tilbehør: vannfilter , kullsyre , avløpskanne , alarm nivå avløp
aroma smaktilsetning , rens middel.

Last ned brosjyreHalia 7100 - Pro1/Pro2

Underskap komplett med vannkjøler innebygget , 2 versjon med kun kaldvann eller kaldtvann/kullsyret vann. Lettplasserende underskap sortlakkert og benkeplate for plassering av kaffemaskin med mulighet for stor grutbøtte i skapet .

 
Dagkapasitet: 25 liter pr time
Mål på maskin:
Tilbehør:vannfilter,grutbøtte,kullsyre,
aroma smaktilsetning ,rens middel.
Topp plater i forskjellige farger.